Tilsett kakaoblanding, og rør det godt om. Takk til alle som var på cupcake kurs igår. smører en god lag med frosting på både den første bunnen og den andre bunnen, og smører også resterende med den herlige kremmen på begge to
Denne grøten ble servert på gårsdagens Stylemag-lansering og døpes herved til «Style-grøten». Jeg lagde en variant med kokosmelk og en variant med mandelmelk
De hører absolutt til julen. Dere har forgylt min hverdag med varme og oppmuntrende ord. Bland søt kondensert melk sammen med frøene fra en vaniljestang
Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to print (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to share on Reddit (Opens in new window)Click to share on Tumblr (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on StumbleUpon (Opens in new window)Google+Tidious TedLike this
Heat butter and oil over medium heat. (Thin with pasta water before adding basil if needed. Pour in tomato sauce and add salt, pepper, and sugar to taste
You know it’s ready when the egg white is firm and the egg yolk is still liquid. If the water is boiling it’s push and drag your egg in every direction and you’re not going to have a nicely formed egg
Add hot water until you've reached a semi-thick sauce consistency. Fold the bottom of the wrapper over the fillings, firmly tucking them into each other, then fold the sides over the center, and continue rolling until the spring roll is seam side down
På lavtilmedium varme, rør til blandingen småkoker og blir ganske tykk og glatt. Hell blandingen tilbake i kjelen, sett kjelen å platen på lav varme og fortsett å piske til sausen en tykner
Litt tålmodighet er ikke å forakte, og så trenger du litt tid tilavkjøling innimellom. (Ha sjokoladen i en bolle og sett i en kjele med varmt vann til den er smeltet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.