Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Tilsett salt, pepper og muskatnøtt og la det koke til en litt tykk blomkålsaus. Siden barna mine absolutt ikke spiser noe som ser ut som en grønnsak toppet jeg gratengen bare med brokkoli og blomkålbuketter på halve gratengen til meg om mannen min
Skjær kjøttet i små biter og surr det i panna, krydre litt med salt og pepper, ha grønnsakene i når kjøttet begynner å bli ferdig, tilsett en klype sukker
Tilsett resten av grønnsakene og stek disse lett. Da jeg fortalte Daniel at planen var å lage sunn Biff stroganoff tilmiddag fikk jeg et skeptisk blikk
Så var det mandag igjen og her kommer et middagtipstil uken. Lavkarbomiddag. 8 kommentarer. Dette smaker kjempegodt og sunt måltid som i tillegg er rikt på proteiner, vitaminer og omega 3. 8 kommentarer
Disse settene vil holde deg (eller den du kjøper det til) god og varm år etter år. Sunnere Livsstil. Krydre med salt og pepper, og servér det hele med en klatt kesam
Herlighet så lettrørt jeg er, men samtidig er det herlig å kunne vise en litt mer personlig side av seg selv enn bare trening og mat som ellers kommer opp på sosiale medier
Tilsett så grønnsakene, tomatene, kjøttkraften, salt og pepper og gi blandingen et oppkok. Deretter tilsetter du løk, hvitløk og oregano til dette blir mykt og gyldent
I dag ble det en enkel Sitron Laks tilmiddag, servert med poteter og Brokkoli. Litt olivenolje i bunnen av en ildfast form, 4 lakse fileter, litt salt, pepper og sitronpepper, litt sitronsaft og to sitronskiver, 225 grader midt i ovnen i ca 25 minutter
Til slutt krydrer du med grovt salt og pepper og dekker det hele med ost. Del blomkål/brokkoli i små bukketter til det dekker bunnen av en ildfast form
Ingen kommentarer. En klype for meg er når jeg tar alle fingrene oppi saltfatet og klypertil. (Jeg har oppi mel til at det blir en tykk graut av mel og smørblandingen)Så rører jeg til jeg får den brunfargen jeg vil på sausen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.