Før servering tilsett stekesjy fra den ovnsstekte elgfileten i sausen. (Hell ut eventuelt overflødig vann fra linsene)Sett linsene og grønnsakene til side
Kommer opprinnelig fra Midt-Østen og er laget av durumhvete. Stekt kongekrabbe med bulgur, risotto-style og sjøalgesalatNå er det ganske lett å få tak i rå kongekrabbe
En finner den overalt i Frankrike i januar, men i år har jeg ikke kjøpt den ferdiglaget. Den som finner figuren, får en krone og blir kronet til konge, eller dronning, for resten av dagen
Ta ut kjøttet fra kasserollen når det er ferdig. Chili con carne er en fin fin rett for hverdags. Den er relativt rask å lage i ren tilberedningstid, og den er jo utrolig god
Oppskriften er fra den inspirerende bloggen Bakers Royale. Ukens favoritt oppskrift er en liten miniserie hvor jeg velger ut særlig inspirerende oppskrifter, fra mine favoritt matsider, blogger og blader
Kraften i bunnen av kjelen blir en saus for konger, guder og oss. Jeg synes grønnsakene fra bunnen av leirgryta smaker så godt at det er de som blir servert hos oss
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Jeg har en avtale med kongen av sjalottløk, selveste Arne Brimi. Helt sikker kan jeg ikke være siden jeg ofte har misforstått dialekten til superkokken fra Vågå
Da var skrei sesongen igang, og du verden så deilig at vi endelig er her igjen. Denne gangen var det en test ved å få et par variasjoner av pastinakk, samt en kraft av blåskjell som saus
Etter at sesong 7 av Masterchef har begynt, og jeg er benket foran tv som alltid, så fikk jeg inspirasjon fra en rett av Sat Bains. 2 dl soppkraft (fra ovenfor)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.