Den beste majonesenlager du selv, men det smaker godt med ferdigkjøpt majones også så derfor får du oppskrift på majones som er lettvint hvis du vil lage selv
Jeg serverte den med hjemmelagetmajones, glutenfrie hvite rundstykker og en frisk salat. Kongekrabbe er fantastisk godt, og stort bedre enn dette blir den ikke
Klipp opp kongekrabbeklørne på langs på begge sider. Minner om en blandingav hummer og reker. Kongekrabbe, også kjent under navnetkamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L
I denne retten har jeg gratinertkongekrabbe med blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Del kongekrabben i avlange biter. Og løsninger finnes alltid, vi må bare være villige til å løfte dem fram og tørre å se, tørre å innrømme feil, tørre å være sårbare og åpne, så faller det meste på plass
Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert avHærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.