Klipp opp kongekrabbebenamed en saks i passe stykker (helst over hvert “ledd”). Men i dag må jeg si at jeg tok meg selv i å skryte av meg selv, så med andre ord, it´s a keeper
Grillet kongekrabbe serveres med toast og limemajones. Kongekrabbe smaker utrolig godt, bedre enn hummer - synes jeg, men det er selvfølgelig en smakssak
Jeg serverte den med hjemmelaget majones, glutenfrie hvite rundstykker og en frisk salat. Kongekrabbe er fantastisk godt, og stort bedre enn dette blir den ikke
H. v. i. s. d. u. –. o. m. e. g. f. å. r. n. b. ø. t. l. a. p. (. h. ). ,. j. N. k. F. 1. D. S. T. /. y. 2. M. K. B. L. U. R. G. c. V. 0. 6. -. E. 3. A. w. t g
I denne retten har jeg gratinert kongekrabbemed blåmuggost og vårløksmør og servert med en frisk salat og glutenfrie fine rundstykker med restene av vårløksmøret
Den tynneste delen skulle i ravioli med basilikum. Buljongen lages i en stor kjele fyllt med vann og løk, fennikkel, purre, gulrot, timiankvister, hvit pepper, stjerneanis, nellik, laubær, persille og hel kanel
)2 små løk2 gulrøtter50 g bacon2 selleristenger3 hvitløksfedd750 g kjøttdeigen boks hermetiske tomater2 ss tomatpuré2½ dl rødvin1 laurbærblad2 dl vannsalt/pepper90 g smør50 g hvetemel0,75 dl melkrevet muskat750 g rigatoni pasta25 g revet ParmesanHakk løk, hvitløk, gulrot og selleri, og skjær bacon i små biter
Litt tilfeldig, men det hadde seg slik at jeg hadde et kilo fantastisk fin kongekrabbe liggende og vi hadde lyst til å bruke kvelden på hverandre snarere enn å bruke lang tid på matlaging
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.