En medhvitløkog urter (fettuchini form) og en med spinat (spagetti form). *Nudlene i seg selv smaker ingenting med mindre du kjøper de to smaksatte typene
Når spaghettien er ferdig kokt Al dente (myk nok til å spises, men fast nok til å gi litt motstand når den tygges), vendes forsiktig olivenoljen med tomatene, chillioghvitløk inn
Smak til med salt og pepper. Ta ut kjøttet av skallet med en skje, slik at du får fire skåler. Bland sammen seterrømme, presset hvitløkbåt, chili sitronsaft
Mens du pisker dette starter du å helle oljen i en tynn stråle, dette vil nå starte og tyknes inn i en majones stopp med olje når du mener du har en fin tykkelse
) Sommerfugl-laks fra knutstad & Holen, med salat, litt fullkornsspagetti og spinatsaus. Fersk spinatCreme fraichefeta-ostSmør til stekingsalt og pepperKjempe enkelt og veldig godt tilbehør
Også kan du flotte deg med bakte hvitløksfedd på glass senere i uka. Og er ikke de små feddene som har fått være med inn i ovnen fra start til slutt alltid bare knallgode
Hvis de kun har brukt frossen eller hermetisert spinat, kan jeg godt skjønne dette. Selv om vi ferier nytt år med vinterens inntog, blir det for meg ikke «nytt år» før vinterens teppe har løftet seg og naturen blomstrer på ny
I år tror jeg også glass med hjemmelaget sweet chilli blir en slager som julegaver. « Hjemmelaget pitabrød med kylling og mangoSalte sjokokarameller »Filed Under
Denne retten er meget proteinrik på grunn av kombinasjon med linser. spinat, gjerne frossen. Varm olje, ha i hvitløk i terninger dyvelsdrek og spisskummen
Varm opp en stekepanne med smør, og fres sammen sjalottløk oghvitløk før du tilsetter spinaten. La spinaten frese med en liten stund før du tilsetter fløte og sennep
Kvalitetsrik basmati ris med krydder og grønnsaker er jo nytelse i seg selv. Ris med smak er noe nytt for norske ganer, man er som regel vant til ren kokt ris
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.