Stekte kantareller med fløteIngredienser. Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Når jeg er alene til middag gidder jeg ikke alltid å gjøre så mye ut av det. Det er ikke like gøy å bruke lang tid på kjøkkenet når det ikke er noen andre der til å skryte av hvor godt det ble
, og skjær dem i små terninger som kokes møre i smør i kjele med lokk. Grønnsakene kan også kokes møre i lettsaltet vann, moses og smakes til med smør og pepper
Spe med vann og la det småkoke under omrøring til all væske har fordampet. Rør så inn smør, og tilsett gressløk, løyrom og smak til med salt, pepper og sitronsaft
Dette er en lett (=kalorifattig) og god rett jeg ofte lager til meg selv når jeg har lyst på noe varmt til kvelds - eller hvis det er bare meg her til middag
Skjær til den hvite delen av purren og kok den i lettsaltet vann med en god klatt smør i. Varm opp stekepannen og stek kamskjellene raskt på begge sider med en klatt smør
Medisterkaker og julepølse kan andre bare ta for min del, værsågod. Jeg er som dere vet opptatt av at maten skal inneholde næring, men ingen har råd til å drifte en gård med friske, sunne dyr med disse matprisene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.