Koriander- og Ingefærsild / Pickled Herring with Coriander & Ginger
Kakemilla
Kakemilla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser (2 store glass) / Ingredients (for 2 large jars)
  • 400 g kryddersildfilet / 400 g (14oz) herring filets (vacuum-packed or in brine)
  • *1 bit ingefær i små biter / **1 piece fresh ginger cut into small pieces
  • (*ca. 2 cm bit / **approx. 2 cm (3/4 inches) piece
  • 1 potte frisk koriander / 1 bunch fresh coriander
  • 2 ss kapers / 2 tbsp capers
  • 2 rødløk (eller gule) / 2 red onions (eller gule)
  • Til laken / For the pickling Liquid
  • 4 dl vann / 400 ml (1 2/3 cups) water
  • 3 dl sukker / 300 ml 1( 1/4 cups) sugar
  • 2 ts brunt sukker / 2 tsp brown sugar
  • 2 dl hvitvinseddik / 200 ml (3/4 cup + 1 tbsp) white wine vinegar
  • 1 ss korianderfrø / 1 tbsp coriander seeds

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.