) Alltid spennende med nye smaker men de gode gamle tradisjonelle er slett ikke å forakte og er man glad i sennep så er man det og etter å ha kikket på forskjellige oppskrifter for å kunne ha med et par varianter til det skandinaviske julebordet i morgen, satte jeg igang på kjøkkenet og eksperimenterte litt med notatblokka ved siden av meg og resultatet ble denne her som jeg ble VELDIG fornøyd med
Smør korianderpaste godt på oversiden og undersiden. Bygg opp med en tallerken og dekk med folie. Til denne kan jeg foreslå å servere poteter, brun saus og daddel glasserte grønnsaker
I India spises poteter nesten daglig og mer enn hos nordmenn. Ikke bare fordi det er flere indere enn nordmenn men fordi det er så mange retter og varianter av denne godsaken
Jeg elsker hvit sjokolade, og laget dermed disse cookiesene med macadamia nøtter. Elsker å være på marked i utlandet å kjøpe deilig krydder, nøtter og andre bakevarer
Vanligvis akkompagnert av brun saus, poteter og erte- eller kålstuing. Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldes variant
Havre- og proteinpannekaker. Steik på middels varme og server ♥. Eg tar som oftast utgangspunkt i DENNE og DENNE oppskriftene på pannekaker, men justerer fra gang til gang med mengde og ingredienser
Nettside/Blogg. Selve prosessen er ikke vanskelig, men etter å ha lagd en limonade med sitron og lime en gang, er det vanskelig å komme på noe nytt og spennende med disse ingrediensene en gang til
- Rør inn fløten og la blandingen kjølne litt. - Knead and roll out dough (make sure you don't knead it too hot)- Press out shapes and put on a baking tray covered with parchment paper
- Mal mandler og valnøtter med en mandelkvern eller en foodprocessor. olive oil for basting- Melt the butter, grate the cheese, and whip the eggs lightly with a whip or a fork
Iblandt må man legge til siden falsksukkeret og kjøre på med virkelige greier. Jeg og mamma satt å så på Jamie Oliver på tv her om dagen, hvor han stod å lagde Pavlovakaker med sitronkrem
Koriander er svært smaksrik og er spesielt mye brukt i det sør-østasiatiske og meksikanske kjøkken. Planten har taggete, grønne blader og kan minne om persille i utseendet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.