6-8 små
rødbeter, 1 rødløk, 1 fedd hvitløk, 1/4 finsnittet hodekål, 1 grønnsakbuljong, 1 laurbærblad, salt og pepper etter smak og ca 1,5 liter vann. Litt smør eller olje til steking av grønnsakene.
De to første er valgt mer for fargene enn smaken. Her på Østlandet der vi bor er det mer enn nok til alle, selv om det varierer litt på størrelsen, og du finner de største bærene der det har vært nok lys og varme
Den har passet utmerket som dessert på varme sensommerkvelder. Fremangspåten er enkel. Er det kirsebærsesong, er det bare å ta for seg før fuglene begynner å frotse, og denne uka har vi kost oss med kald, krydret kirsebærsuppe
Da er vi på en mini-høstferie, men jeg gjorde klart denne deilige middagen til dere før vi dro. Fremgangsmåte Kok ris som anvist på pakken (jeg bruker porsjonsposer)
Grove firkanta rundstykker, for deg som er forsiktig med fett, og for de som setter pris på god mat. Jeg har en supergod oppskrift på sunne deilige rundstykker som er nydelig i matpakka
Jeg har løpt forbi de x antall ganger i skogen uten å i det hele tatt smake på de. Nå er det bare å pakke med seg utstyret og matpakke å dra på tur og i matpakka blir det blant annet vafler
I kokeboken står det at du skal skrelle eplene, jeg droppet å gjøre dette fordi jeg vil ha den rødlige og rosa fargepå eplebitene etter at de er bakt i ovnen
nemlig SAUERKRAUT- eller melkesyregjæret surkål, på godt norsk. Jeg og tre av mine fire barn simpelthen ELSKER sauerkraut og jeg har flere liter ferdig fermentert/melkesyregjærede grønnsaker stående i kjøleskapet som vi gnafser litt på hver eneste dag, og da aller helst i forbindelse med et måltid
Uten mat og drikke duger helten ikke, har du nok hørt før, og det er viktig å få i seg nok mat og drikke i løpet av en dag, og ikke minst nok næringsrik mat for at du skal kunne yte maksimalt både på trening og ellers i hverdagen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.