Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Jeg lager minirömertopf og det går sånn for seg. Lørdagsgrøt eller julegrøt eller bare ganske enkelt grøt, risengrynsgrøt hører med til den norske matkulturen
Römertopf eller leirgryte som vivanligvissier på norsk er et fantastisklite kjøkkenredskap. Leirgryte er en gammel og tradisjonellmatlagingsteknikk som brukes over hele verden
Steking av brød ileirgryte. Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Varm leirgryteni ovnen. Deigen ble laget, men i løpet av kvelden ble den avglemt…
Å lage bacalao ileirgryte er en fin måte å tilberede denne retten på. Dessuten er det smart å lage og smake til den tomatbaserte sausen med løk og diverse på forhånd
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.