Spis kinesisk chilibiff sammen med ris eller i tortillawrapsammen med sprøe salatblader. Til slutt. Kinesisk chilibiff er dagens rett og hvem har ikke lyst på asiatisk mat
I en bolle blander du maizenna, vann og hvitløkspulver til det er godt og godt blandet. Bland soyasaus, brunt sukker, ingefær, maizenna og vann i enliten skål
I tilleggtil å smake godt er det nesten som sunt å regne, ettersom det inneholder lite sukker og verdifull og næringsrik gelatin, som bidrar med aminosyrer og proteiner som er bra for tarmen, hjernen og stor sett hele kroppen
Når det gjaldt maten, var det chop Suey med frityrstekt banan til dessert det gikk i. Spesielt tiltrukket var jeg av lykkebrønner og gigantiske vifter med silketrykk, og begge deler var gjerne på plass
I dag tenkte jeg slå til og gjøre noe jeg skjelden gjør. La dette surre litt til. Varm opp olje i en wok, og legg kyllingen oppi litt og litt slik at alt blir gjennomstekt
Det er faktisk enkelt, veldig smakfullt – og ikke minst en sunn måte å tilberede på. Har du en wok-panne og en dampkoker av bambus kan du lage denneretten
Egg er en veldig god kilde til kvalitetsproteiner. Pedersen J, Hjartåker A, Andersen S. Hvis du er lei av speilegg til frokost, kan du prøve thailandske egg
Hermetikk fra Svenskhuset- Moderne mat fra Nord-Norge og Svalbard
Nylig gikk jeg til det skritt å anskaffe en kinesisk bambus dampkoker og det har jeg ikke angret på. Dette har mange fordeler, alle smaker, vitaminer, mineraler og råvarens karakter blir beholdt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.