Koteletter i langpanna
Mamma Britas matblogg
Mamma Britas matblogg
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4- 6 nakkekoteletter (alt etter om du har storspisere eller ikke)
  • 2 purrer
  • 1 pose knaskegulrøtter
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 2 ss tomatpure
  • 1 kjøttbuljonterning (eller grønnsakbuljong-) løst opp i 1 dl vann
  • 1 dl fløte
  • salt
  • pepper
  • 1 hel hvitløk delt i fedd (men ikke hakket)
  • 1 finhakket rød chili
  • olivenolje ca 2 ss ost til gratinering (jeg har brukt parmesan, men all slags revet ost er ok)
  • ¤ Salte og pepre kotelettene og legg dem øverst. Ofte bruner jeg kotelettene før jeg legger dem i langpanna, ca 2 minutter på hver side i stekepanna, men det er ikke nødvendig.
  • ¤ Sett langpanna midt i ovnen og la den stå i 15 minutter ¤ Ta langpanna ut og ha fløten i og strø revet ost over kotelettene.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.