Pappa har nemlig et prosjekt på gang, der han har foreslått at min søster lager en ny rett hver uke framover for å lære seg noen nye, norske (eller utenlandske) middagsretter
La den avkjølast før du tek vekk kanten på forma. Steik midt i ovnen i ca 10 minutter på 180°CStrø over dei hakka nøttene og steik i ytterligare 15 minutt. Skal ikkje være heilt fast i midten ca 10 minutter på
Har tenkt lenge på å prøve dette men ikke før nå har jeg kommet meg til det. Pizza er fredagsmat her i heimen, passer så bra å lage pizza på ukas siste dag, plante rumpa i sofaen og bare kose seg med tv og god tv mat
Lag vaniljesaus med halvparten så mykje mjøk som anvist på pakken. Fyll på med vaniljesaus. Legg halvparten av paideigen i botnen på ei smurt 18cm form ha også deig på sidene av forma. Steikast på 180°C til gylden
Denne veka har eg og mi firbente venninde Tinka hatt husmorferie på hytta. Enten i foodprosessor eller ved å ta dei i ein pose og delje laus på dei med ei kjevle, hammer aller noko anna du måtte ha for handa
Ha i bærblandinga, og smuldre resten av deigen på toppen. 400 gram frossen skogsbærblanding, som ein tinar på forhånd og siler. 400 gram frossen skogsbærblanding, som ein tinar på forhånd og siler
Jeg har vært en snartur på hagesenteret og fått tak i høstlyng og litt andre høstplanter. o) Han er så utrolig selskapssyk og skal helst sitte på fanget eller bæres rundt, men nå har han fått smaken på alt det spennende som skjer utendørs
Siden det som regel er stille på jobben i helgene så er det imidlertid viktig å planlegge litt. Oppskriften er laget av venninnen min Kine Hermansen, og jeg får lov til å dele den her på bloggen med dere
Hell det ferdige syltetøyet på varme, rene glass og sett på tette lokk. Plommesyltetøy kan brukes som pålegg, som dessert på is, nydelig på vaffel… Det er bare å prøve seg fram, prøv plommesyltetøy i pai, slipp fantasien løs og kos deg med høstens godsaker
Kalkunen har tidligere vært fast innslag på bordet nyttårsaften i mange år. Det har jeg sluttet med, men fremdeles har jeg veldig lyst på denne store fuglen med tilbehør
Hyttelivet har tatt over hverdagen, og da går det gjerne utover bloggingen, ikke fordi jeg er lei å blogge men for at mobilnettet her på hytta er så som så
Det er ikkje alltid tida strekker til å lage en sånn frukost i kvardagane, men med litt ekstra tid til over i helgene er jo det berre kjekt å styre litt ekstra på kjøkkenet, er det ikkje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.