Her er uansett et veldig enkel måte å lage konfekt mednougatfyll på. Først har du sjokolade i forma som med alle andre typer konfekt, for å få sjokoladen godt oppover kantene pleier jeg å fylle forma med sjokolade og så sette den på hue i noen sekunder for at "overskuddet" skal renne ut
Første dag kan du lage mandelbunn, nougatfyll og laget med bringebærgelé. Troikakake består av lag på lag med mandelbunn, nougat, bringebærgelé, luftig sjokoladekrem og sjokoladeglasur
Risboller, snickers, mintkuler og kransekakepinner - sånt trekker publikum i førjulsukene. Og det enda jeg er svært uforutsigbar med hensyn til oppdatering
Bruk siste rest av sjokoladen til kransekakepinner feks - eller på isen. Sarah Bernhard har alltid vært viktige i heimen hoss oss - alt på grunn av en bekjent med cøliaki
I går lagde vi marsipanegg men nøttenougat og med rent nougatfyll. Utrolig moro med mennensker som er genuint interesert i faget sitt og som samtidig har en god evne til å formidle det videre til oss
pass på at fyllet ikke er for tykt, spe med litt vann el. 2,5 dl mandler med eller uten skall. Bløtlegg dadlene i ca 15 min, hell av vannet og blend sammen resten av ingrediensene og stryk det på nougatfyllet. 0,5 dl peanøtter gjerne med salt. 2,5 dl mandler med eller uten skall. 0,5 dl peanøtter gjerne med salt
Sett stengene på stekeplate som er dekket med bakepapir. Legg dem på et brett som er dekket med bakepapir og sett dem i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet
Løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Sikt over litt Oboy-pulver og pynt med valnøtter. Hell deigen i en rund kakeform (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. 8 stk Cuba-sjokolader (melkesjokolade med nøtte- og nougatfyll)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.