Før påske fikk jeg omsider lagd en lasagne jeg har hatt lyst til å teste en stund. Jeg kom over den på Trines matblogg, og den er uten kjøtt men med fetaost og masse gode grønnsaker
På 1970-tallet var det vanlig å steke ihjel tynne hvalskiver, før de ble kokt i brun saus. Resultatet ble kjøtt så tørt og seigt at man måtte ha haitenner for å få det i seg
Jeg elsker en kreativ innpakning, uansett om det gjelder julegaver eller andre gaver. Men om julen er det ekstra mye gøy man kan gjøre med utsiden av en pakke
Digge gulrotscones. Lag deg noen deilige scones i dag. Åh, jeg bare elsker varme, ferske scones. I morges startet vi dagen med disse, og mmm, det ble en deilig søndagsfrokost det
Disse koste jeg meg med en kveld i forrige uke. Oppskriften på selve lappene kan nok de fleste fra før, men er jo alltid fint med en liten reprise og topping og tilbehør kan jo varieres
Digg sommermat. Fylt røykelaks. Ok, dere. Dette MÅ dere prøve. Jeg mener det. For nam, dette ble så godt. Liker du røykelaks vil du elske dette - jeg lover
Hei hei. I dag skal dere få oppskriften på en deilig yoghurt og tofu ostekake. Vanlig kremfløte er byttet ut med tofu, men kaken har uansett en deilig ostesmak takket være litt tilsatt ost
Hello solstråler. Jeg kjenner feriemodusen for lengst har sluppet taket og at gnisten etter å jobbe med å inspirere og motivere andre er så stor at jeg nesten tar fyr
Etter endt koketid er maten suveren digg. Jeg har en forkjærlighet for slowfood. Det er mat som lager seg selv mens jeg kan gjøre andre ting enn å henge på kjøkkenet som f
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.