Vi har laget den i flere år, og vi blir ikke lei. Passelig spicy (dette velger du selvsagt å smake til selv), nydelig smak og med masse gode grønnsaker i
♥ Hell kyllingbitene i en kjele, tilsett vann, kokosmelk, sitrongress og ingefær – gi det et oppkok. ♥ Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne sammen med krydder og smør til gjennomstekt
Og glad er jeg for det – for suppen ble fantastisk. Likte du denneretten. En deilig kremet suppe med masse god smak fra grønnsaker og kylling som mettet godt
Deretter tar du å skjærer kyllingfiletene i biter, og steker disse kjapt på høy varme. Skal du lage til flere, så øker du med mer kylling og gjerne en boks mais
Heisann, håper det står bra til og at dere har hatt en fin helg så langt. Nå er det skikkelig hvitt ute her i Oslo ihvertfall, jeg synes det er fint med litt snø for da er det ikke så glatt også blir det mye lysere ute
La alt bli gjennomvarmtog dryss over godt med koriander rett før servering. Server gjerne med varme rundstykker, loff, naanbrød eller server med ris som engryterett
Jeg hadde litt stangselleri til overs fra tidliger, så jeg hadde det opp også. Stakkars gutten med regulering har fremdeles vondt, så da lager vi Lettvint kylling Suppe1 pakke 400 g kylling kjøtt deig, under 20 kroner på Kiwi1 løk skives og hakkesDette freses sammen i en gryteHa i1 kylling buljong pluss 1 liter vann eller 1 liter kylling kraft hvis du har 1 pose med frossen lapskausblanding, 12kronerDu kan godt bruke ferske grønnsaker hvis du vil. kok opp og la det putre til grønnsakene er mykeHa i 0,5 liter melk og 0,3 liter matfløte(eller vanlig for å gjøre den tykkere) og varm oppSalt og pepper etter smak
Eplene daler ukontrollert ned bak skjulet og da må man bare finne måter å få brukt de opp på. Når du så er ferdig og fornøyd med eplemønsteret, så tar du og strør over sukker og kanel
Denne var knall god, ogenkel å lage. Nok en god oppskrift fra Tina. Du trenger. Eller renset kylling. 1 eple1-2 løk2 ss smør 2 ss karrikrydder2 båter hvitløk Skjæres i små biter og brunes i 3-5 min i gryta Tilsett. 1 dl vann1 boks fløte 2 bokser hakket tomtater 2 ts sukker (jeg kuttet det ut - men hvis du ikke koker tomtatenelenge nok -10 min er det lurt å ha det i)0. 5 dl persille (klippet opp en halv bunt fra butikken)2 grønnsaksbuljongSmakes til med salt og pepper2 kyllingfiler som er stekt i biter legges i tilslutt. ) ca 20 min Du trenger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.