Krumkakerer en av de tradisjonelle julekakene og det finnes en mengde forskjellige oppskrifter. Vi har forsøkt mange, men de siste årene har vi av en eller annen grunn gått tilbake til denne
Vi har fått flerehenvendelser angående oppskrift på krumkaker nå før jul. Vi har brukt Tagatesse, så utfordringen blir å ikke ha for varmt jern og heller steke kakene lenge
Krumkaker må jeg liksom ha til jul. Det er jeg oppvokst med og er en av mine julekake favoritter. Deilige, crispy kjeks som du bare vil spise flere og flere av
Herkommer årets krumkaker laget med en oppskrift jeg har brukt helt fra min ungdom. DU TRENGER. Gjennom årene har jeg brukt mange forskjellige oppskrifter og de fleste har gitt meg tynne og sprø krumkaker, for tynne og sprø må krumkaker være
Hjeme hos Mamma har vi alltid krumkaker og multekrem på juleaften, det er så godt. I år skal vi ha juleaften her hjemme, så da må jeg jo faktisk lage krumkakene selv
Og det blir ikkje jul uten krumkaker, derfor var det et naturlig valg å starte med de. Siden jeg hadde to oppskrifter å velge mellom, endte det med at jeg lagde min egen oppskrift, så disse er en kombinasjon av Ingrid Espelid Hovigs og mammas oppskrift
Jeg har allerede bakt to runder med krumkaker, og begge har vært med rom = kROMkaker. Første runde med kaker ble veldig gode, men man kunne ikke smake at jeg hadde brukt rom i dem
Krumkakerer jul, det er så enkelt som det. Det var viktig å være både effektiv og nøye slik at de ikke stivnet før jeg fikk krummet de eller at de blei rare i fasongen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.