Jeg er hva som får meg til å le, hva som gjør meg spent, jeg er hva som gjør meg lykkelig, hva som fyller meg med glede, jeg er til ogmed hva som gjør meg trist, hva som får meg til å gråte, hva som gir meg frykt
Dekk en dyp langpanne med bakepapir, og hell røren oppi. Jeg er ikke i stand til å gå opp og ned trapper og bære esker, og heldigvis fikk vi hjelp av Silje K og Sindre
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Så, min oppskrift med i konkurransen er enkelt og greit krydderkake. Jo - eg har nemlig blitt utfordra av Microsoft Devices og er med på deira Lumia-juleutfordring om å vinne den beste Lumia retten
serveres varm eller kald, med eller uten melk, is, vaniljesaus eller. Senere på dagen fikk vi overraskelsesbesøk, og da kunne jeg servere dem også ovnsbakt havregryn
Avkjøl kaken og server den som den er, eller med siktet melis over. Svært enkel å få til, og det er ei holdbar kake, som man fint kan bake noen dager i forveien
Krydderkake er ett kjært barndomsminne fra meg, den er enkel og lager seg nesten selv. Den gode kryddersmaken og sprøe kanter er det jeg liker best, så selv om disse ofte lages i brødformer så lager jeg den i en liten ildfastform i stedet for
Bruk som tilbehør til vafler eller bananlapper medhavregryn. Følg med underveis, det er fort at de. Jeg laget også Crunchy havregrynog Brente mandelflak
Takk for koselige kommentarer på min blogg. -) Jeg skriver hovedsaklig om mat, og finner min inspirasjon i det norske, franske, itaienske, engelske, marrokanske, thailanske
De er ikke helt harde, og kunne smuldres med hendene. Krydderkakemed melisglasur. Jeg brukte kaker med masse krydder i, har du krydderløse kaker,så bruk gjerne ekstra kanel,litt ingefær, ørlite nellik o
Og mens jeg samler bilder og minner sammen, kan vi nyte en deilig hjemmebakt krydderkakemed banan. Egg blandes med melk og margarin, og røres inn i det tørre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.