Her vil jeg dele med mine fine lesere om hvor enkelt det er å lage gode blåskjell. Se i gjennom blåskjellene med å skylle de med kaldt vann i noen minutter
Oppskriften til disse smakfulle blåskjellene fikk jeg av Mette over en hyggelig matprat. Kraften til blåskjellene er både sunn og full av nydelige thai smaker
Jeg har ikke helt kommet i gang med bloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Jeg trenger ikke dra til Nice for å spise deilige blåskjell, det får jeg her i Bodø, det. - Dette smakte bedre enn blåskjellene vi spiste i Spania og Frankrike, sa mannen min etter å ha smakt på dagens rett, som du nå selv kan lage på ditt eget kjøkken
Eplekake har jeg alltid likt. Kombinasjonen epler, sukker og kanel er uslåelig. Jeg tenkte at eplekake med hjemmelaget vaniljekrem kunne være godt- og det var det
Nyter man sommervarmen med et glass kaldt og forfriskende hvit, slapper av, rød brun svett kropp, heten tar all energi ut av en og matlaging bør helst gå litt kjapt, er blåskjell løsningen
1 nett blåskjell3-5 charlottløk2 store tomater70 gr smør1/2 dl tørr hvitvin2 hvitløk1 sitron , saft og skall25 gr parmesan50 gr brødsmuler1 kvast persilleSalt og pepper. Skrubb skjellene under kaldt vann og kast de som er ødelagt eller ikke lukker segKok opp 2 dl fiskekraft eller hvitvin og tilsett blåskjellene. 0 1 nett blåskjell
Jeg har virkelig falt hardt for i å bruke mangochutney til matlaging og her har jeg krydret kyllinglår og -bryst med en hjemmelaget kryddermix med blant annet chili- og paprikapulver
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.