Kylling kan kombineres med det meste og hvorfor ikke prøve noe annet enn det gamle vante. Et kjedelig blomkålhode eller sjampinjong blir innbydende og fristende
Jeg har ikke helt kommet i gang medbloggingen i det nye året, så da tar vi en fin liten reprise og oppdatering på en supergod smoothie som varmer deg i vinterkulden – selv om den er kald
Denne typen retter oppsto ofte blant gjeterne, som plukket ville urter og grønnsaker ute i naturen. Salt og pepre godt, og brun det lett over sterk varme
Med kanel og stjerneanis når syltetøyet nye høyder både i lukt og smak. Jeg har brukt snarsylting som gir et holdbart syltetøy samtidig som smak, farge og næringsverdien blir bevart
Hun har nemlig satt i gang med månedens matbloggutfordring. (Jeg jobber med saken. Mia, dama bak bloggen Green Bonanza (en av landets aller mest spennende matblogger spør du meg), har utfordret oss
Lag en stor porsjon, og gi bort fine glass med den deilige marmeladen i gave. Krydret appelsinmarmelade passer godt til ost, og smaker litt både jul og advent
Jeg har virkelig falt hardt for i å bruke mangochutney til matlaging og her har jeg krydret kyllinglår og -bryst med en hjemmelaget kryddermix med blant annet chili- og paprikapulver
Server lammekoteletter sammen med stuing og skyen fra stekingen. Krydre med salt og pepper. Hvis du lever på veldig streng lavkarbo bør du være litt forsiktig, men med kremosten blir stuingen så mektig at du ikke kommer til å spise store mengder av denne
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.