Skal du ikkje bruke begge med ein gong, så held dei seg i kjøleskapet i fire-fem dagar. Paien vart fylt med restar av juleskinke, tre raudløkar og litt sopp som eg steikte, ein rest av pommes anna-poteter, ein pakke fetaost som hadde gått ut på dato for pinleg lenge sidan og til slutt litt riven jarlsbergost
Flate rundstykker er lette å ha pålegg på når einskal ta med. Haein fortsatt fin sommarkveld. Det er ikkje ofte eg bakar tre gongar på ei veka, og at eg lage samme oppskrifta har aldri skjedd før, men når eg fant denne, måtte eg prøva
-Grete En god olivenolje. Skal man ha salt så skal det SMAKE salt. skal du lage peppersaus til mange, så kan det være en fordel å kverne litt pepper i forkant, eller helle hele pepperkorn over i en god morter og morte de grovmalte
Steik sukkerbrødet i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 grader i 40-45 min. Sjølv legger eg gjerne eit bakepapir på toppen av formen når sukkerbrødet har stekt i 30 minutt, så det ikkje blir brent på toppen
Neste år skal jeg være litt tidligere ute, for dette er jo ting det er veldig koselig å drive med. Ja nå er det bare to dager igjen til julaften, synes tiden bare har rast av gårde
Kjekt å ha noe liggende også - så lenge det varer. -Randi Annette-. Bollene du bare må ha. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.