Jeg skulle egentlig vente tili kveld med dette innlegget, men hey, jeg fikklitttid nå. ) Det er alltid så hyggelig å stelle i stand til slekt og venner, spesielt når de som kommer er så takknemlig som de som kom i går
DET ER NOE HELT NYTT, MEN VELDIG GODT. Oppmuntret av noen ifamilien, har jeg hatt noen prøvemåltideri de siste dagene som har gitt mersmak, bokstavelig talt
Ser på Cacas sinehjemmesidehjemmesider nå, og så denne. Det er de to kursene jeg har mest lyst til å lære meg, mon tro om jeg kunne tatt begge på en dag
Prøvde meg denne gangen på sjysaus, den ble altfor salt og endte med å lage brun saus istedenfor. Pinnekjøtt som er klart, kjøttet har sluppet knoklene
Og jeg lar megfriste, gang på gang… Ikkevanskelig å blifristeti grunnen – det ser dere jo selv. Varmen har definitivt kommet her på Østlandet – og den kom som en eksplosjon
En vår for lenge siden, lenge før vi levde, da sagnomsuste skapninger tråkket på jorden, var det en liten fugl som hadde lagt eggene sinei et rede på skogbunnen
Sidensist har jeg arrangert kursimindfulness noe jeg synes er svært spennende. Beklager fraværet av bloggposter og oppskrifter, men av og til krever hverdagen sitt
Gå gjerne inn på Alpros hjemmeside og les mer om hvorfor. Månedens blogger hos MatPrat. Å inkludere plantebaserte produkter mer og mer inni kostholdet, er et naturlig valg for meg og med flere plantebaserte alternativertildrikker, yoghurt og fløte som er nå kommet i markedet, synes jeg at det er bra å få en variasjoni kostholdet med dissefine produktene
Tidligerei uken fikk jeg en koselig juleworkshop hos The Body Shop, og jeg koste megslik. Vifikk blant annet servert gløgg, pepperkaker, julekoldtbord og ikkeminst lage julegaver med våre Body Shop-favoritter
Jeg var litt satt ut og klarte ikke å svare for meg. Dagens innleggiGratisKurset er en kommentar jeg har skrevet som er publiserti det feministiskebloggkollektivet MADDAM
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.