Litt andre krydder og ekstra grønnsaker som gjør seg godt sammen med fisk. Som alltid alt i en panne og inn i ovnen, så enkelt og utrolig godt Jeg elsker slike retter, noe dere som følger med her sikkert har forstått etterhvert
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene. Server med ferske rundstykker eller Nan brød. Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 – 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen. ( Hvis du vil lage en kjappere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kyllingfileter, kutt i biter å ha over i ei gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning )
Tidligere denne uka prøvde jeg og Fredrik oss på noe som kunne ligne hjemmelaget kebab. Jeg liker ikke "vanlig kebab" som du kan få kjøpt på diverse jalla-kebabsjapper og i tillegg er jeg fan av hjemmelaget O R D E N T L I G mat, og denne "kebabtallerkenen" ble absolutt godkjent fra oss begge
Krydre med salt og pepper, så river du hvitløken og har den også oppi. Karrien fra Santa maria (med blått lokk) liker jeg best til denne retten, da den er mye mer krydrete i smaken enn Hindukarrien (med grønt lokk)
Evt et egg til å pensle med før steking. Varm melken og bland inn fersk gjær (dersom man bruker tørrgjær, så blandes dette sammen med de tørre ingrediensene)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.