Ingredienser 1l fiske kraft 200 g kveitefilet ½ sellerirot 2 persillerøtter 2 – 3 gulrøtter 1 purre 1,5 l vann 1 dl rømme 1 dl fløte 2 ss gressløk 2 ss [. 200 g kveitefilet. 2 persillerøtter. 2 ss
Del på Facebook (Opens in new window)Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Klikk for å e-poste dette til en venn (Opens in new window)MerKlikk for å skrive ut (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Klikk for å dele på StumbleUpon (Opens in new window)Klikk for å dele på Tumblr (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
I en suppegryte røres en raspet løk ut med 2 ss hvetemel, gressløk og 1/4 liter rømme. Spe med 2 liter kraft og fett fra kveitegryten. Den helles over i en terrin hvor minst 5-6 måsegg er vispet sammen
Legg grynene i bløt i kaldt vann over natten. Kok i bløtevannet i ca 30 minutter. Skrell og vask kålroten, gulrøttene og løken, før de skjæres i 6 mm terninger
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.