Man kan lage ChopSuey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
KyllingChopSuey. Skåler til forskjellige ingredienser Måleskjeer - sett i lekkre farger her (#annonselenke // bloggklubben) Kniv Skål som tåler varme til kyllingen Panne til buljongen Skjærefjøl
Kyllingchopsuey er en av de rettene som har oppstått i det amerikansk-kinesiske kjøkkenet i stor likhet med mange andre retter man vil finne på menyen hos mange av kinarestaurantene
KyllingfiletBrokkoliGulrotstaverRød paprikaSukkererterMinimaisVannkastanjerFast tofu (brukte for første gang her, og den var absolutt ikke nødvendig, kutter ut den neste gang)HønsebuljongMaisennaKrydre med soyasaus, salt og peppermixSkjer kyllingen i biterKok eller stek gulrot og brokkoli
KYLLING, KyllingChopSuey. Kutt kyllingfilet i strimler. Chopsuey er faktisk ganske enkel å lage selv. Vend kyllingbitene raskt i Maisenna og stek raskt på begge sider
Del opp kylling i passende biter som du bruner i stekepanne og legger til side. Ha soyasaus, østerssaus og eddik i stekepannen og ha tilbake kyllingen og grønnsakene og surr til kyllingen er gjennomstekt
Dette inlegget KyllingChopSuey ble først publisert hos HobbyKokken Tor. Den første oppskriften i år er en som jeg tror alle steder som serverer Kinesisk mat har en variant av, enten med biff, svinekjøtt eller kylling
Stek til grønnsakene er mykere Tilsett kyllingen og la dette stå litt til Server med Jasminris. 4- 500 g kyllingfilet2 ss Maizena maisstivelse2 ss olje til steking1 løk3 gulrøtter1 ss hakket ingefær1 pose dypfryst wok grønnsaker4 vårløk3 dl hønsebuljong1 ss soyasaus1 ss østerssaus Stek først kyllingen i oljen. ) 4- 500 g kyllingfilet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.