Kylling Gong Bao
camillasmatblogg
camillasmatblogg

Kylling Gong Bao

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1,7 kg kyllingfilet i marinade ( se oppskrift under )
  • 4 ss peanøtter
  • 1 hel hvitløk i skiver!
  • 1 hel fersk ingefær i skiver!
  • 4-5 vårløk i skiver
  • 6 små chili
  • 1 ts pepper, has i til slutt
  • Olje til steking
  • Ris
  •  
  • Marinaden
  • 4 ss kirsebærlikør
  • 4 ts kinesisk soyasaus
  • 8 ts maizenna og 8 ss kaldt vann til jevning røres sammen
  •  
  • Saus
  • 6 ts sukker / knivsodd stevia
  • 2 ss 6% eddik
  • 6 ts balsamico eddik
  • 6 ts kinesisk soyasaus
  • 12 ss kaldt vann og 3 ts potetmel til jevning røres sammen

Instruksjoner

    Skjær opp kyllingen i biter.
    Lag marinaden og bland kyllingen godt inn i den.

    Ha 2-3 ss olje i en kjele. Legg i chili og stek til den blir mørk.
    Tilsett hvitløken, ingefær, vårløk og stek til det er gyldent.
    Tilsett den marinerte kyllingen og stek til den er hvit. Sett til side.
    Ha det hele deretter over i sausen.

    Kok opp ris.

    La det hele koke i sausen til det tykner.

    Buon apetito!

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.