Finhakkhvitløken, grovhakk løken, og skjær kyllingeni passe store/små biter. Jeg laget gnocchi (raspeballer) av søtpotet tidligereiuken, og hadde de ferdig og klare ifryseren
Tilsett også kylling rett isausen, jeg brukte hel kylling, menkyllingfillet er likefint. Jeg fikk så lyst på noe indisk her om dagen, forditannlegenmin er indisk
Ha så ikylling, bacon og grønnsakene og bland godt. Dennedeiligeretten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt ien gryte, så enkelt så godt
Jeg anbefaler å dele kyllingbrystenei to etter steking. Enkelt, sunt og veldig godt. Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum
Stek kyllingen så den får litt farge. Kylling Pad Thai. Har alltid hatt enforkjærlighet for sterk og eksotisk mat, og dette ble eninnertier også hos ungdommen
Legg kyllingbiter som du har skåret opp, imarinaden. Jeg forstår godt at man noen ganger må ty tilferdigkjøpte produkter fordi man ikke har tidtil å lage selv
Skjær kyllingfileeneistrimler og brun denioljen og ta dem tilside. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TILEN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG ITERMINOLOGIEN OG SI OVERTYRE
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.