Dette er en kyllingmed en spennende smak, med litt annerledes fyll enn det vi vanligvis bruker. Og når kyllingen er stekt i ovn, blir den saftig og velsmakende, bare pass på at den ikke står for lenge i ovnen, da blir den tørr
Lag wraps ved å rive av en god bit av brødet, smør på et tykt lag medhummusog legg på biter av kylling, paprika og løk (jeg deler de litt opp når jeg tar de fra grillen)
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Rør sammen to egg med resten av pad tai pastaen og ha dette i pannen. At det er kjempeenkelt å lage, med få ingredienser er heller ingen direkte bakdel
Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder. Jeg klarte til slutt å lokke han inn med pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
Ha i peanøttsmør og gresk yoghurt, rør godt ut og smak til med krydder. Servér med hakkede peanøtter. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek i en panne til gjennomstekt, tilsett deretter grønnsaker i mindre biter
Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.