Skjær kyllingfileene i strimler og brun den i oljen og ta dem til side. Med regnet pøsende ned utenfor og februar-mørket på sitt svarteste, så hjalp det veldig å kunne la seg fange og fortrylle av musikk, sang, skuespill og fantastiske kostymer
I stedet for kyllinglår kan den lages medkyllingbryst. Legg kyllinglårene på toppen av grønnsakene. Smør en ildfast form med olivenolje og legg i poteter, gulrøtter og løk
Her bruker jeg stekepanna etter jeg har stekt kyllingen, slik at jeg får med smakene fra den. Så stekte jeg kyllingenog sausen laget jeg helt til slutt
Tørk kyllingenmed husholdningspapir. Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Baconsurret kyllingmedmozzarellaog avokadosalat. Surr bacon rundt hver kylling filet og stek på middelshøy varme i en stekepanne, snu de forsiktig innimellom så de blir stekt på alle sider, Pass på at de er gjennomstekte
Kyllingbitene krydrer jeg med litt salt og pepper og steker i en wokpanne sammen med litt rapsolje. Når kyllingbitene er ferdige, legger jeg de til side og steker paprika, squash og har i brokkoli og gulerøttene
Resultatet ble en kjempefrisk og sommerslig rett som jeg selvsagt vil dele medbloggleserene mine. Speltlomper, kyllingfilet, kesam, salt, avocado, tomat, løk, agurk, salat og evt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.