Kylling med Provencekrydder og sprøbakte poteter
Balsam for sjelen
Balsam for sjelen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Man kan også fint lage en slik krydderblanding selv
  • 3 ss merian, tørket
  • 3 ss timian, tørket
  • 3 ss tørket sar/bønneurt (dette har jeg ikke fått tak i, men det skal smake omtrent som salvie så jeg har heller økt salviemengden)
  • 1 ts basilikum, tørket
  • 1 ts rosmarin, tørket
  • 0,5 ts salvie, tørket
  • 0,5 ts støtt fenikkelfrø
  •  
  • Kylling med Provencekrydder og sprøbakte poteter, 4 porsjoner Ingredienser
  • 6 små eller 4 store kyllingfileter
  • 2 ss ferdig Provencekrydder
  • 1 ss paprikapulver for litt ekstra smak og farge
  • 1 stekepose for stekeovn
  • Poteter, 10-12 middels store (eller flere hvis man har erfaring med at de som skal spise vil ha mange poteter)
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 2-3 ss god olje
  • salt (vanlig og flaksalt) og pepper

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.