Legg oppå kyllingen – gni inn med biter av hvitløk, salt og pepper. I denne oppskriften valgte vi en ferdig marinert kylling, med franske urter – det ble en vellykket variant
Masser inn kyllingenmed smør, salt, pepper og urter. Jeg synes at kyllingen smaker bedre og blir mer saftig ved å bruke stekepose…(nå høres jeg ut som min mor
Legg kyllingen på rotgrønnsakene og ha litt av oreganoen og timianen oppå. Blant annet så har Bama en pakke med forskjellige rotgrønnsaker - pastinakk, forskjellige beter og sellerirot
Noe av det enkleste og beste jeg vet er å helsteke kylling, det finnes så mange måter å variere kyllingen på, og jeg synes denne medrotgrønnsaker er veldig god
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt med mozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Plasser blandingen i kyllingen som på bildet og «lukk igjen»
Populær og næringsrik risrett medkylling eller kalkun, grønnsaker og i dette tilfelle fullkornsris. Varier med blomkål, spinat, erter, eller brokkoli og i stedet for ris kan du bruke quinoa eller bulgur
Rør sammen to egg med resten av pad tai pastaen og ha dette i pannen. At det er kjempeenkelt å lage, med få ingredienser er heller ingen direkte bakdel
Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder. Jeg klarte til slutt å lokke han inn med pannekaker, deilige nystekte pannekaker av egg, melk, rugmel og kardemomme med smør og syltetøy på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.