Stek kyllingfilet raskt i en varm panne med smør på begge sider, krydre dem med salt og pepper. Bland sammen fløte og ravigottesaus og hell det over kyllingen
salt, pepper og hvitløk. Steik løk i smør, ha i soppen. Hel over kremfløte og kok opp. Eg fant en pakke medkyllingkjøttbollermed bare 2 g karbohydrater per 100 g fra Den stolte hane (kjøpt på bunnpris). Sopp, ca 100g
Fylt sopp, ovnsbakt soppmed krema grønnsaker, servert medsøtpotetmosog grønt -. Grovhakk desse sammen med andre valgfri grønnsaker, eg brukte papirka, mais og rødløk
Risotto medkylling er en riktig fin kombinasjon og helt perfekt sammen medsopp. Spe med noe av kyllingkraften mens du rører, kok opp og rør av og til slik at ikke risen setter seg i bunnen
Smak til med litt sukker og evt. Her med regnbuebrød til. Ha vann, kokosmelk, sitronsaft, fiskesaus og chili paste i kjele og varm opp, smuldre i buljongterningen og kok opp
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.