Denne kyllingen er ekstra smakfull i ogmed at den har ligget et par timer i marinade, det er ikke nødvendig, men du verden for en forskjell i smak, så det vil jeg absolutt anbefale
Server og nyt, saftig kyllingfiletmed en smakfull grønnsaksblanding, sprø potetbåter, og en god saus (kraften fra kyllingen, grønnsakene ogchorizoen er veldig god)
Skjær hver kyllingfilet i to og legg i gryta. Del chorizo pølsa først på langs og så i små biter. Finhakk hvitløken og la dette frese med noen minutter
Denne retten er enkel å lage, inspirert fra en Nigella bok og perfekt en høstdag man ikke har lyst til å bruke så mye tid på kjøkkenet og bare vil ha "TV-dinner"
Del kyllingfiletane opp i strimlar og kryddre dei. Strimle opp chorizopølseneog fordel utover. Fordel alle grønnsakene utover pizzaen og topp med osten
Tilsett kylling, chorizo, hvitløksfedd og cherrytomatene og stek i noen minutter. Paella er en spansk nasjonalrett som består av kokt ris sammen med sjømat og kjøtt
Matbloggen Cupcakes og Tapas — Inspirerende oppskrifter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.