Populær og næringsrik risrett med kylling eller kalkun, grønnsakerog i dette tilfelle fullkornsris. Ha kylling oggrønnsaker i en ildfast form og tilsett røren
Servert med ris så smakte dette veldig godt. DET ER LITT AV EN OPPTAKT TIL EN OPERAKVELD, ELLER KANSKJE JEG SKAL HOLDE MEG I TERMINOLOGIENOG SI OVERTYRE
Da jeg lagde stekt ris med kylling, så stekte jeg hel kylling i ovn. Det letteste er selvsagt å bruke kyllingfileter du slipper å skjære opp, men siden Stange leverer enten hel kylling, eller kyllinglår, så var valget enkelt for meg
Brokkoli Purre Gul løk Rød løk Paprika Sukkererter Litt soyasaus og pepper tilsettes på slutten Smør og olje til steking ( jeg bruker kokosolje uten smak)
Skrell, skyll og del grønnsakene, du kan bruke andre grønnsaker som du liker bedre. Kvier du deg til å tilberede en hel kylling er det forståelig, det gjorde jeg også første gang, men egentlig er det ikke vanskelig i det hele tatt, det er bare å sette igang
Min meget snille sønn, Henrik, smaker tålmodig på alt Snikgjest serverer han, men innimellom ønsker han seg litt enklere kost og aller helst kylling ogris
Hvis du har rester igjen av ris fra dagen før og et lite utvalg grønnsaker i kjøleskapet kan du lage en kjempegod og rask middag og samtidig bruke opp restene
Stek dette i pannen med olje til det begynner å lukte frisktog godt. Til Risen. Enten som rene kyllinglår/bryst med skroget til å koke kraft på, eller rett pg slett helstekt kylling
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.