/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/ Ja da, nå kommer den på bloggenogså. Og når den i tillegg kan varieres i det uendelige - ja da er det kanskje ikke så rart at Daniel får dette til lunsj sånn ca hver dag
Og kjøttdeigen kan byttes ut med kylling eller svin, eller lag den som en ren vegetarrett. Bytt ut og tilsett akkurat de ingrediensene du liker aller best
Stekt ris med kylling er en klassisk middag som er godt, sunt og enkelt. Først en video som viser fremgangsmåten (veldig kort), og så en detaljert oppskrift
Jeg hadde egentlig tenkt til å dele en fresh og tropisk glede-seg-over-sola-smoothie til dere, men innser at en sunn og digg kose-seg-inne-grateng passer litt bedre på en dag som denne
Stek kyllingen i olivenoljen til den er gylden og nesten gjennomstekt. De kan brukes til så mye, god i supper, gryteretter og kjempegodt med litt paprika om du lager rød pesto, mulighetene er mange
Etter iherdige forsøk med sprø søtpotet var det nærmest en seier når mannen satt i sofaen i går og skrøt av hvor gode og sprø søtpotetene jeg hadde laget var
bland så inn kyllingog makaroni å fordel det hele i en ildfast form å topp med ost. salt og pepper. kok opp makaronien, mens den koker kutter du opp kylling filetene i små terninger, så steker du dem i litt olje,
Denne kyllingen er ekstra smakfull i og med at den har ligget et par timer i marinade, det er ikke nødvendig, men du verden for en forskjell i smak, så det vil jeg absolutt anbefale
Skikkelig lettvint og god klubbmat eller som familiemiddag til hverdag eller helg, denne enkle kyllingretten passer til det meste, den er rask å tilberede, mye kan gjøres ferdig på forhånd, og det er enkelt å doble ingrediensene hvis du skal lage mat til mange
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.