Paprika og koriander gir denne kyllingen en utrolig god og velbalansert smak uten å bli for "hot". For at det skal gå raskt å steke kyllingen, pleier jeg å dele den i to på langs, slik at det blir to tynne fileter, og når du da igjen deler de i biter, blir kyllingen gjennomstekt på et blunk
Smaksrik kyllingwrap med en herlig frisk salat som både ser ut og smaker nydelig. En wrap som passer til mange flere anledninger enn til fredagskosen (da uten tequila), wraps er turmat, skolemat og lunsj - egentlig når som helst på dagen eller til hvilken som helst anledning
Kom over et bildet av kyllingwraps. Det du trenger til kyllingwrapsene (2 pers)★1-2 kylling filet (kommer ann på hvor stort du kutter opp. ★Hakk opp og stek kyllingen i olje ★Fin hakk agurk,løk og paprika (dette skal ikke stekes)★Varm tortilla lefsene på svak varme i mikroen★Fyll deretter lefsa slik du pleier med tacoen, men "brett" wrapsen til en wraps (om du skjønner, akkurat som en konfirlutt som jeg pleier å si, he he) 2 pers. 1-2 kylling filet
Lag wraps ved å rive av en god bit av brødet, smør på et tykt lag med hummus og legg på biter av kylling, paprika og løk (jeg deler de litt opp når jeg tar de fra grillen)
Ha så i kylling, bacon og grønnsakene og bland godt. #kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno. 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning. Kutt kylling i biter, ha over litt salt og pepper og stek i ca 5 minutter, sett til side. 500 gram kylling filet. 1 kylling buljongterning
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.