Skjær et snitt i kyllingbrystet. Fyll med soltørket tomat, fetaostog hakket estragon. Jeg serverte med ris, stekte grønnsaker og en fløtesaus med estragon
Mor, og eventuelle jenter i familien, står gjerne på kjøkkenet hele dagen for å lage disse små smaksbombene i forskjellige varianter – fylt ikke bare med ris, krydder, urter og kjøtt, men ogsåmed en hel masse kjærlighet og omtanke
Jeg mottok for en tid tilbake «Panko Breadcrumbs» som en vareprøve fra Haugen Gruppen i forbindelse med en workshop jeg deltok på og bestemte meg for å prøve meg på noen forskjellige paneringer til kylling
Den er enkel å lage og du blir belønnet med en supergod tapas som det er vanskelig å slutte å spise. Så er det bare å helle opp ett glass nydelig rødvin og nyte disse absolutt fantastisk gode fylte sjampinjongene
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano og litt salt og pepper. Det smaker også godt med parmesan som ostedryss til slutt
Lag et snitt i kyllingbrystene slik at du kan åpne de som en bok, fordel fyllet på kyllingen og stek de raskt på stekepannen slik at de får en fin stekeskorpe
Her har jeg brukt portobellosopp ogfylt dem med soltørkete tomater, hvitløk ogfetaost. Fylte sopp er perfekt å lage på grillen og ha som tilbehør til nesten alt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.