Ovnsbakt kreolsk laksGratinert portobello fylt med kjøttsausDel på. Sett kyllingeniovneni ca. Jeg serverte krydderbakte poteter oggratinerttomattil dette
Hell sausen over kyllingeni den ildfaste formen og krydre medkarriog strø over revet ost. Resultatet ble nydelig, ekte lørdagsmat med ett godt glass hvitvintil
Legg kyllingfiletene mellom to lag plast og bank dem ut til ca. Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater fetaost, oregano oglitt salt og pepper
Sett formen istekeovnenog de trenger et par timerssteking. Jeg har fylt filetenemed en god lagret gaudaost oglittsennep, sammen med fruktsalat ogkonfisertetomaterblir det en nydeligsmakskombinasjon
Ha tomatenei en ildfast form sammen med krydder, salt og sukker, og bland det godt sammen. Og dette kommer av at jeg ikke er velig glad i smaken, og om jeg spiser mye svinekjøtt får jeg problemer med leddsmerter
Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater, fetaost, oregano oglitt salt og pepper. Istedet for fetaost, smaker det også godt med parmesan, både som fyll og som ostedryss til slutt
Vi stekte kyllingen på grillen, men du kan også legge den i en ildfast form og ha den iovnen. Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- ogparmesantomater , potetpuré medtimianoghvitløk eller du kan ta en titti vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.