I denne oppskriften får du umami fra parmaskinke ( du finner informasjon om umami i skinke på Umami Information Centre her) og fra parmesanost i vellykket kombinasjon med kyllingkjøtt
Å fylle kyllingfileter er alltid morsomt. Hva en fyller med kan en jo variere ut i fra smak og behag. Første jeg gjør er å gjøre klart det jeg skal fylle fileten med
4 kyllingfileter3 ss pesto4 soltørka tomater8 skiver parmaskinke eller seranoskinke1 ss olivenoljeSett ovnen på 200 grader Ha litt olje i bunnen av en ildfast form, snitt hver kyllingfiletog fyll "lommene" med pesto og biter av soltørket tomat Knyt rundt 2 skiver av parma- eller serano skinke rundt hver filetHa på litt olje over og stek i 20- 25 minutter midt i ovnenServer med f. eks ris, en god salat og saus 4 kyllingfileter
Sett over en kjele med vann og kok aspargesene i to minutter. Gjenta med all aspargesen. Strø over parmesanog kjevle deigen til et litt større rektangel
Hell suppen i suppetallerkener og topp medparmesan, gresskar frø, honning og crispy salvie. Kos deg med den gode og lettlagde suppa, det vil garantert vanke godord fra alle som er heldige å få smake
Pasta med parma ogparmesan. Smak til med salt og pepper. revet parmesan. salt og pepper. Server med revet parmesan, en god dæsj med creme fraiche, og litt god olivenolje over det hele
Fest med en coctailpinne. legg så på en liten neve ruccolasalat, og strø over parmesanost. legg så på en liten neve ruccolasalat, og strø over parmesanost
Spør du meg er det vel frittata litt mer sexy enn en tradisjonell norsk omelett også, i hvert fall når du boler den opp med såpass mye italienske godsaker som det vi har gjort
Gjerne med brød og/eller salat. Bland alt sammen med den ukokte pastaen i en ildfast form. Til gratinert kyllingfilet trenger du kun en ildfast form og en ovn
Istedet for fetaost, smaker det også godt medparmesan, både som fyll og som ostedryss til slutt. Smør på et tynt lag med pesto, legg på soltørkede tomater, fetaost, oregano og litt salt og pepper
Lag en lomme på kyllingfilêtene og fyll med kremosten. Smakfult medrømmedressing til. Diverse grønnsaker etter ønske, Jeg hadde gulerøtter, kålrabi, rød paprika, sopp og løk
Som tilbehør kan du for eksempel prøve våre grillede oregano- ogparmesantomater , potetpuré med timian og hvitløk eller du kan ta en titt i vår del for grønnsaker, salater og poteter for inspirasjon
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.