Kyllingfilet med Parmesan-og Artisjokklokk / Parmesan- and Artichoke-crusted Chicken Filet
Kakemilla
Kakemilla
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • Salt og pepper
  • 1 boks Artisjokk
  • 150 g lettmajones
  • 2 kløfter hvitløk
  • / 2 cl
  • 1/4 ts chilipulver
  • / 1/4 tsp chili powder
  • 1/2 ts oregano
  • / 1/2 tsp oregano
  • 3/4 ts
  • / 3/4 ts
  • 40 minutter til kyllingen er gjennomstekt og toppingen gyllen
  • 40 minutes unitl the chicken is thoroughly cooked and the topping golden.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.