♦ Skjær kyllingfilet i to, vend først i egg, deretter i finrevet parmesanost. Jeg har laget mange retter med panert kylling og fisk gjennom årene, mandelmel og sesam-mel er genialt å bruke til dette – her har dere en versjon med bare parmesanost
Henges opp med en ”usynlig” sytråd. Forferdelig dårlige bilder, men, "fra den ene til den andre". Hekle sammen ringen med 1 kjm i 1. Avslutt med 1 kjm i 3. Hekle 5 lm og lag andre foten som den første. Avslutt med 1 kjm. Hekle til slutt 4 dblst til i samme m og avslutt med 1 kjm. 5 lm og lag andre foten som den første
marinert og stekt "reste" kyllingfiletcrispi salatruccolatomatagurkrødløkparmesanextra virgin jomfruolje og balsamico eddikmaldonsalt og grovmalt pepperSkjær opp alle grønnsakene samt del kyllingfileten i biter, bland alt sammen
Legg på komfyren en stor kjele med salt til å lage pasta. Fremgangsmåte / Instructions . Toss over some olive oil and mix this all together, leave a open spot in the middel for the chicken
Første gangen jeg laget den hadde jeg den ved siden av Innbakt Laks (oppskrift HER) og nå sist laget jeg den i forbindelse med den greske påskefeiringen og da var det skikkelig grillfest med masse kjøtt
Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.