Krydre kyllingfileteneog brun dem også godt på begge sider i en stekepanne. La kyllingfiletene hvile i noen minutter etter at du tar dem ut av ovnen før du skjærer dem i skiver
Man kan variere med grønnsaker og kjøtt, f. Her kan du variere med gulerøtter, brokkoli eller kålrot. Av grove grønnsaker har jeg valgt min yndlings kombinasjon av ovnsbakte grønnsaker
Server ”kyllingfiletene” med de ovnsbakte grønnsakene og den hvite sausen. Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfiletmed varme grønnsaker og en smakfull saus
Hakk opp sjalottløk og stek på pannen sammen med grønn asparges i litt smør eller olivenolje. Krydre med litt salt og pepper og legg på en liten klatt meierismør på toppen
Ikke rør i panna, og følg med på fargen på fiskekjøttet. Varm opp stekepannen, sammen med rapsolje. Litt som biff prinsippet, ikke stek for mye i pannen om gangen, så den blir stektog ikke kokt
Etter møte inviterte vi med oss en venninnne hjem på middag, så da måtte vi legge hodene i bløt. (siden vi hadde bare to kyllingfileter skar vi også opp to kjøttpølser som vi hadde opp i sausen, og det smakte utmerket)
Server gjerne med kokte poteter eller ovnsbakte potetbåter. Hakk opp bacon og stek i en liten kasserolle, gjerne med teflonbunn, mens du rører innimellom til de blir sprø
Ha over potetmos, og strø over revet ost. Igjen ei sånn oppskrift som blei laga på slump, så nøyaktig kor mykje potetmos, kvit saus osv har me ikkje kontroll på
Her kan du også bruke kyllingfileter for et sunnere alternativ. Følg gjerne med på daglige oppdatering av Just Another Food Story på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Torsk i seg selv kan være noe smakløst, men med gode smaker som spekeskinke, salt og pepper, sitronsaft og en god potetmos, blir torsk forvandlet til et luksusmåltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.