Litt salt bacon på toppen er med på å lage en god skysaus sammen med osten. Kyllingfilet kan lett bli tørt, men ved å pakke den inn i skinke og knyte den sammen med hyssing forblir kjøttet saftig
Har du litt dårlig tid kan også filetene stekes på panne til de er gjennomstekte (bare pass på å skru ned varmen litt, men jeg synes absolutt de blir saftigst i ovn
Oppskrift på baconsurret kyllingfilet finner du her. Denne middagen var vel sannsynligvis et av påskens høydepunkter for min del, da "ferien" stort sett har gått i jobb og skole
Stek grønnsaker på ca. Server enten med cous cous, quinoa, ris eller som byggris (vist på bildet). Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere har noen lekre matopplevelser å dele
Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfilet med varme grønnsaker og en smakfull saus. Rasp persilleroten på et rivjern (du trenger ikke skrelle den først) og ha alt over i bollen med hvite bønner
Jeg hadde gratengen som tilbehør til stekt kyllingfilet sammen med rødløk og paprika. Dekk over med osteskiver/revet ost og stek i ovnen på 200 grader i cirka 10-12 minutter (til osten har smeltet)
På et ark med folie, hadde jeg litt olje. Som kyllingfilet f. Så hadde jeg følgende oppå denne gang. Legg kylling og de grønnsakene du liker oppå litt olje på folien
pynt med litt cashewnøtter på toppen. Tagliatelle,Kyllingfilet og pesto. Server med baguetter eller foccacia brød( Jeg kjøpte ferdig på coopen og varmer i ovnen)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.