Kyllinggryten serveres med ris eller pasta og gjerne en salat. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
En kyllinggrytemed kraftig og god smak av krydder og appelsin. Del soppen i litt store biter og stek de raskt på stekepannen og ha de deretter i gryten sammen med løk ogbacon
Finner du ikke disse i butikken kan denne gryten også lages med vanlige kyllinglår eller bryst. Stek dette sammen medbacon i terninger til løken en gylden
Krydre med salt og pepper, så river du hvitløken og har den også oppi. Karrien fra Santa maria (med blått lokk) liker jeg best til denne retten, da den er mye mer krydrete i smaken enn Hindukarrien (med grønt lokk)
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Ha i kyllingbiter og stek til kyllingen har fått litt farge, ca
kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet. D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.