Legg fennikelsalat i bunnen på en tallerken, og legg på kyllinggrytemed tilbehør. Det er onsdag «lille lørdag», og jeg synes både du og jeg fortjener en velsmakende kyllinggryte som syder av smak
Rør ut maizenna i litt vann og rør det i kyllinggryten mens den koker. Når kyllingen er nesten ferdig tilsetter du chorizo pølsen og lar den få surre med et par minutter
Istedet for hvitvin, kan du bruke eplejuice, men da blir gryten litt søt. Kyllinggryten smaker fantastisk godt med en fin syrlighet fra hvitvinen, dette er en skikkelig god familiemiddag
Retten inneholder også hvitvin, den kan erstattes med eplejuice. Olivenolje. Når du først lager en så god kyllinggryte er det lurt å lage dobbelt porsjon så kan du fryse ned halvparten, men da sløyfer du bønnene i den delen du fryser ned og tilsette de når kyllinggryten tines og varmes opp igjen
Tomatbasert fiskegryte kokt sammen med ærverdige råvarer som løk, hvitløk, grønnsaker, chorizoog alskens andre godbiter utgjør en kombinasjon som unektelig blir knallbra når de får godgjøre seg lenge nok i gryta
Krydre med salt og pepper, så river du hvitløken og har den også oppi. Karrien fra Santa maria (med blått lokk) liker jeg best til denne retten, da den er mye mer krydrete i smaken enn Hindukarrien (med grønt lokk)
Ønsker du en tykkere og glattere saus, kan du fjerne kyllingbitene og kjøre sausen med stavmikser. Ha i kyllingbiter og stek til kyllingen har fått litt farge, ca
Jeg er så heldig å være velsignet med en sønn som er like glad i mat som meg, og det er ikke uvanlig at han spør før han skal legge seg hva vi skal ha til middag neste dag
Ha alt i en gryte sammen med rømme/creme fraiche, mango chutney, sennep og litt melk. Denne kyllingggryta har jeg laget mange ganger - alltid med like stor suksess
I dag ble det en kyllinggryte. Del kyllingen i passe store stykker og ha det i gryta sammen med løken. Da føles det ekstra godt med en gryterett å varme seg på ved middagstid
Kyllinggryten serveres med ris eller pasta og gjerne en salat. En kyllinggryte som passer både til hverdag og fest, alt legges i en gryte og kan lages helt ferdig på forhånd hvis du skal lage til gjester
Del hvitløksfeddene i toBland tomatpuré og karri med kyllingkraftenBland alle ingrediensene sammen med kyllingen og ha de over i en gryte eller ildfast form med lokk eller en leirgryte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.