Serveres med en god salat. 500 gram kjøttdeig1 boks landlord hakka tomater med kvitløk1 fedd kvitløk i tillegg - finhakka1 gulløk - hakka i bitarseltinsaltpeppermixcayenne pepperen skvett fløte'Potet'sausenca 400 gram skiva sellerirotca 1,5 pk kremfløte2 fedd kvitløk - finhakkaseltinsaltpepperKok fløten for seg sjøl ca 15-20 minutt, sånn at den tjuknar litt (fuktighet fordampar)
Visp egget med en gaffel. Varm opp godt med olje i en stekepanne på middels varme, og stek bitene på alle sider til de er gjennomstekte og har fått en fin brunfarge
Krydre kyllingen med provencekrydder, og stek kylling og bacon. Her er meg og Nathalia veldig glad i pai, og det går som oftest i pai med skinke eller kjøttdeig
Legg baconskivene i ring, la de overlappe hverandre litt, og pass på at du ikke får en stor klump medbacon i midten av panne, tilpass underveis, pass på at ca halvparten henger utenfor kanten
D denne er herlig å Fyllt medbacon å passer perfekt til middag eller rett å slett en bedre lunsj. kutt smør i terninger og smuldre kjapt sammen med melet
Pai medbacon og spinat. Servers med en frisk salat og en god dressing. 4 personerFyll300 gr kylling- eller kalkunkjøtt1 pk bacon1 løk3-4 asparges. Sett kalt i 20-30 minutterDekk en paiform med deigen og prikk godt med en gaffelForstek bunnen i ca. Fres hakket løk, asparges i biter og strimlet bacon på middels varmeTilsett kyllingkjøttet og la det surre med et par minutterFordel alt i paiskallet og dryss over revet ostHell over sammenvispet egg og melk/fløte, og krydre med salt og pepperStek på nederste rille ved 200 °C i ca
Den søte melonen sammen med det salte baconet fungerer så utrolig bra sammen. Ha ingrediensene til dressing i et glass med lokk og rist godt eller bland godt med ei skje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.