Servert med krem eller en kule vaniljeis er den bare snadder. Det er mange år siden jeg hadde unger som kom løpende inn på kjøkkenet for å få en kopp sukker til årets første rabarbrastilker
Her har jeg brukt røde appelsiner (blodappelsiner) og ferske tranebær, som er kjente for å ha et høyt innhold av antioksidanter og vitamin C, og det kan man trenge i disse tider for å kjempe seg gjennom vinterens mulige forkjølelser og infeksjoner
Oppsriften er fra et franskt bakemagasin hvor jeg har gjort mine forandringer – både i formen jeg har bakt den i og ved å bytte ut deler av sitronen med appelsin, så det har blitt en appelsinkake
Dem er heklet med bare fastmasker. Men jeg fant ei side hvor mønsteret på ei heklet ape lå. Men jeg valgte å gå ned en pinnestørrelse for å få en tettere finish
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. På første bunnen smører du først på nugatti med en kniv, så har du på appelsinkrem, legg på neste bunn og gjenta prosessen til alle bunnene er lagt på
I dag tidleg laga eg meg ein appelsin smoothie, det var kjempe godt. På forhand må du skrelle en appelsin eller fleire i samme slengen, kutte det i små biter og fryse det ned
DET BLIR JEG NOK ALDRI,MEN NÅ ER DET PÅ TIDE MED DE GODE KJEKSENE. Den av søstrene mine som har mest erfaring med gode, lettvinte og fornuftige kaker, de som alle liker og som de fleste kan bake, hun står bak disse kokos/havrekjeksene
Creme Fraiche med hvitløk og urterRødløkSpekeskinke - I dette tilfellet brukte jeg spansk serrano. Men er du alene hjemme med pys, er det også fult mulig å lage deg et herremåltid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.