Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fyltmed mozzarellaost, soltørket tomatog basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Det hadde vært kjedelig å servert kyllingen naturell, så ville gjerne gjøre litt stas på måltidet ved å fylle kyllingfiletene med kremost m/hvitløkssmak, soltørkede tomaterog noen basilikum blader
Fylt kyllingbryst og lun salat med blå poteter. Jeg har fått helt dilla på fylt kjøtt, særlig kylling og indrefilet av svin, to kjøttvarianter jeg mer eller mindre hadde forkastet før jeg fikk min Anova Precision Cooker (sous vide)
Mange forbinder nok fyltetomatermed varmebehandla tomater som er fyltog gratinert med ost på. Men desse er fyltmed en frisk og krema blanding med masse sommersmak
Begynn med å smuldre gjær i en bakebolle (jeg bruker kjøkkenmaskin) og rør den ut i vannet. Tradisjonen tro serverer jeg koldtbord på ettermiddagen, så nå har jeg begynt å fylle fryseren med godsaker
Kyllingfilet fyltmed Tine Kremost, pesto og soltørkede tomater. Skjær et fint snitt i kyllingfileten, så du får en liten "lomme" hvor du kan fylle kremosten, pesto og soltørkede tomater
Legg litt ragu i bunnen av tallerkenen, legg på ravioli, gremolata og hell over suppe,og brunet smør, pynt medtomatene til slutt, og så kan du selvsagt ha parmesan på, men det er ikke nødvendig i denne retten
Hakk de soltørkedetomateneog basilikum. Jeg fylte fisken med pesto og litt annet digg, og mens den stekte rant det ut en sky som fungerte utmerket som saus
Kutt opp basilikum og de soltørkede tomatene, og ha dem i en bolle sammen med fetaosten. Ha fyllet på kyllingfiletene og rull sammen, krydre med litt salt og pepper
Kylling fyltmed fransk ost, italiensk tomatog koriander, som blir mye brukt i det asiatiske og. Fyll kyllingfileten med ost, hakket soltørket tomaterog koriander
Du har sikkert smakt bakte tomater eller ovnsbakte grønnsaker før, eller kokt egg, smeltet smakfull ost med et hint av stekt skinke på toppen, og i denne retten får du alt
Pynt gjerne med friske urter og chorizoHell gjerne over litt olivenolje rett før servering. Når du steiker og varmer opp spekemat blir spekematen enda saltere ved oppvarming
Fyll tomatene til randen med blandingen. Skjær toppen av tomaten av og ta ut alt inni. Jeg skal ærlig innrømme at da jeg lagde dette målte jeg ikke opp ingrediensene, så nå tar jeg det litt ut fra lufta og gjetter meg litt til målene
Bland alle ingridiensene i en foodprosessor, smak til med salt og pepper. salt og pepper. Brun dem i en varm stekepanne med litt smør og olje, krydre med litt salt og pepper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.