Noe av det beste jeg vet er å denge de skikkleig flate, og fylle de med alskens mulig godt. Denne gangen fylte jeg de medmed mangold, har fåremelksost og et lite dryss brødsmuler
Grillet kyllingrullade - Bland sammen koriander, sitronskall, olje, salt og pepper i en blender eller kjør det med en stavmikser til du får en fin masse, sett blandingen til siden
På konfirmasjonsbordet sto det kyllingrulladermed spekeskinke og basilikum. Kyllingbrysta blir banka flate, og så rullar eg dei med basilikumblad og ei skive strandaskinke og festar med tannpirkar utan mentolsmak
Krydre med salt. Pensle kyllingen med olje på hver side av snittflaten og legg. For å lage tzataziki, starter du med å skrelle agurken med en ostehøvel
Her har jeg servert den sammen med paprikasaus og dampet blomkål og brokkoli. Grovhakk paprika og ha det i en kjele sammen med vann, fløte og hvitvinseddik
Då er det at desse ivrige såarane byrjar å dele ut med raus hand. Dreg du frå eit selskap kan du vere trygg på at du får med deg minst ein tomatplante, og kanskje eit par chiliplantar og
Kyllingrulladen. Couscous med steinsopp og mandler. Sil av og stek i pannen med litt hvitløk, salt, solsikkeolje, pepper og 1/4 ts ras al hanout (krydder). Pepper, for den inneholder masse kanel)salt etter smakKok inn colaen til sirup (ca 6 ss)Kok videre inn med kraften og appelsinsaften. Del antall bønner i to posjoner og bind dem opp med en purretråd (purre delt på langs gir en solid "tråd")Dypp grønnsakspakkene i 30 sekunder i smørholdig, kokende vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.