En kyllingrest, grillet eller stekt er grunnlaget for denne fantastisk nydelige salaten, sammen med sprøstekt bacon, litt eple og noen få andre ingredienser blir dette et smørbrød ingen kan motstå
Mitt rosa bidrag er en enkel kyllingsalat. “Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet medbrystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Det skal være godt med deig, så ikke spar på restene
Kyllingsalatmed pasta, kokte egg og sprøstekt bacon blir en mettende middag. Legg til sideStek bacon sprøttStek soppen i baconfettet sammen med litt smør på middels varme til de har fått fin gylden farge
Fjern fra ovnen og toppe eplene med blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Nå når vi går mot kaldere tider er det alltid godt med noe varmt å kose seg med. Jeg er veldig glad i epler og i det siste har jeg spist en del fruktsalat med vaniljekesam
Denne friske juicen er nydelig. Ingefær og lime dekker sellersmaken perfekt. Så det er bare å hive oppi stangselleri, kjenner ikke smaken uansett, og det passer meg utmerket
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.