Stek kyllingfiletene i margarin i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.
Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.
Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.
Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Ha alt i en bolle
Rør soltørkede tomater i creme Fresh og server som dressing til salaten.
Da var det tirsdag og dagens mat-tips er en herlig couscous salat med fetaost. Den er god som den er, men også godt sammen med for eksempel fisk eller kylling
En kyllingrest, grillet eller stekt er grunnlaget for denne fantastisk nydelige salaten, sammen med sprøstekt bacon, litt eple og noen få andre ingredienser blir dette et smørbrød ingen kan motstå
Kremet kyllingsalatmed urter eller tacokrydder, kan blandes med pasta eller has rett på brødskiven. En rask og god salat som holder et par dager i kjøleskap
Falaffel, Couscous salat og Tzatziki. 6. Publisert 31. 01. 2015 klokka 14. 49 i. kategorien Vegansk. Dette er familiens rett nr1 å passer til alle, enten de er hardbarka kjøttetere eller en foretrekker vegan eller vegetar mat
Deretter bruker jeg å krydre filetene med en saltfri krydderblanding og steker filetene i vann. Velg en type med mørkegrønne blader, de inneholder mer næring
I dag lagde jeg deilig kyllingsalat,oppskriften finner dere under. Pensle kyllingfiletene med honning, sitronsaft og krydder, og legg dem i en ildfast form
Denne oppskriften baserer seg på verdens mest kjente kyllingsalat, nemlig coronation chicken, som ble laget til Dronning Elisabeth sitt bryllup i nittenhundredeogblomkål en gang
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.