KYLLINGSALAT MED COUSCOUS OG RUCCULA
unleo
unleo

KYLLINGSALAT MED COUSCOUS OG RUCCULA

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Til 4 porsjoner
  • 4 stk kyllingfilet
  • salt og pepper
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 dl couscous
  • 4 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 50 g smør
  • . 1⁄2 ts gurkemeie
  • 1-2 stk eple
  • 1 stk rødløk
  • 1 pk ruccula
  • 200 g fetaost
  •  
  • Dressing
  • 2 dl Creme fresh
  • 1 dl hakkede, soltørkede tomater

Instruksjoner

    Stek kyllingfiletene i margarin i en panne ved middels sterk varme i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter.

    Kok opp buljong, smør og eventuelt litt salt. Trekk kjelen til side. Ha i couscous og litt gurkemeie. Jevn grynene til en glatt overflate. Legg over lokk og la grynene svelle i 5-10 minutter. Rør grynene fra hverandre.

    Ta ut kjernehuset på eplene og skjær dem i skiver. Del over løken og skjær hver halvdel i skiver.

    Grovhakk salaten og bland den med couscous, epler, løk og biter med fetaost. Ha alt i en bolle
    Rør soltørkede tomater i creme Fresh og server som dressing til salaten.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.